Masseur in Waalwijk

Mijn naam is Ilze. Ik ben geboren en getogen in Waalwijk, getrouwd en moeder van twee fantastische kinderen.

 

Na een lange carrière in de financiële dienstverlening, waarbij de klant erg op afstand stond, heb ik een aantal jaren geleden besloten het roer om te gooien. Belangrijkste reden was dat ik niet gelukkig werd van commerciële targets en onpersoonlijke contacten, maar tot het besef kwam dat ik gelukkig word van persoonlijke impact op 'echte' mensen. Het maken van een impact, het - op welke wijze dan ook - zien groeien van mensen en bijdragen aan welzijn en het opbouwen van een relatie geeft mij de energie die ik zoek. En hopelijk ook de energie die ik anderen geef.

 

Om meer kennis en ervaring op te doen heb ik een opleiding tot masseur gevolgd. De afgelopen jaren heb ik dit aangevuld met diverse opleidingen en cursussen. Uiteraard blijf ik mijzelf ontwikkelen om een zo compleet mogelijk pakket aan massages te kunnen bieden. In juli 2020 heb ik de opleiding tot massagetherapeut afgerond. Ook heb ik in 2020 de opleiding tot docent babymassage en yoga afgerond. Daarnaast heb ik een opleiding tot personal trainer gevolgd  en me via een personal hormonal profiling opleiding verdiept in het effect van voeding op de (balans in) hormoonhuishouding. Maar belangrijker nog, ik heb een eigen filosofie ontwikkeld hoe binnen de driehoek voeding - beweging - ontspanning een optimaal en duurzaam resultaat, specifiek toegesneden op jou persoonlijk, wordt gerealiseerd.

 

Gun jezelf het cadeau van balans in je leven. Neem contact met me op, plan een intake gesprek of kom langs zodat ik je meer kan vertellen over mijn filosofie en hoe deze voor jou kan werken. Voel je welkom bij Valiteit in Waalwijk.

 

Warme groet,

Ilze