Heerlijk nieuwe massages van Aromatherapy Associates

Bij Valiteit zijn we altijd op zoek naar nieuwe, liefst 100% natuurlijke behandelingen om onze klanten te verwennen. Het resultaat van onze meest recente zoektocht zijn drie super-de-luxe verwenmassages van het Britse topmerk Aromatherapy Associates. We willen jullie hier graag kennis laten maken met The Ultimate Aromatherapy Experience, The Intense Muscle Relief en The Ultimate Pregnancy massage.

Lees meer »

8 dingen die een masseur wil dat je weet

Als je nog nooit een massage hebt gehad, kan het zijn dat je je zorgen maakt over welke reacties je lichaam zal vertonen en zichtbaar zijn voor je masseur. Het belangrijkste is je geen zorgen te maken en je te ontspannen!

Lees meer »

Wat is een ontspanningsmassage?

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen.

Lees meer »

Vitamine D

Vitamine D wordt voor 90 procent uit zonlicht haalt. Maar helaas komen we tegenwoordig zoveel minder buiten dat een vitamine D tekort meer regel dan uitzondering is. Wist je dat 77% van de volwassenen de meeste tijd binnen doorbrengt?

Lees meer »

Visolie

Ik weet nog goed dat ik vroeger bij mijn nichtjes logeerde en dat we daar een lepel levertraan kregen.

Lees meer »

Ayurvedische massage

Ayurveda betekent in het Sanskriet ‘kennis van het leven’. Het is de oudste geneeskunde die de mens kent. Ayurveda is een geneeskunde die zich bewezen heeft bij het behandelen en ter voorkoming van ziektes.

Lees meer »

Massage en zwangerschap.....een goed idee?

Als je zwanger bent, voel je je lichaam veranderen. De kans bestaat dat door die veranderingen bepaalde lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Spieren en gewrichten worden losser en soepeler, zodat je kindje de ruimte krijgt om op de juiste wijze op de wereld te komen. Vooral bekken-, rug- en nekklachten komen veel voor bij vrouwen tijdens de zwangerschap. Ook veel zwangere vrouwen ervaren slaapproblemen tijdens de zwangerschap.

Lees meer »

Massage en burn-out

Mensen vragen steeds meer van zichzelf. Je bent druk met je gezin, je familie, vrienden, werk, hobby’s, social media eigenlijk teveel om op te noemen en alles en iedereen vraagt tijd en aandacht. Hierdoor zijn er maar weinig momenten van rust en momenten voor jezelf. Door het drukke leven ontstaat de kans op verhoogde stress. Hierdoor verlies je jezelf al snel uit het oog. Je wordt sneller moe en uiteindelijk raak je uitgeput, waardoor het langzaamaan steeds wat minder met je gaat. Een burn-out ligt op de loer.

Lees meer »