Heerlijk nieuwe massages van Aromatherapy Associates

Gepubliceerd op 31 december 2021 om 15:31

Bij Valiteit zijn we altijd op zoek naar nieuwe, liefst 100% natuurlijke behandelingen om onze klanten te verwennen. Het resultaat van onze meest recente zoektocht zijn drie super-de-luxe verwenmassages van het Britse topmerk Aromatherapy Associates. We willen jullie hier graag kennis laten maken met The Ultimate Aromatherapy Experience, The Intense Muscle Relief en The Ultimate Pregnancy massage.

Voor fysiek en mentaal

De helende kracht van kruiden en plantenoliën

Al meer dan 30 jaar specialiseert Aromatherapy Associates, een authentiek Brits merk, zich in het benutten van de helende kracht van natuurlijke inhoudsstoffen, zoals zuivere plantenextracten en hoogkwalitatieve essentiële oliën. Deze puur natuur ingrediënten maken dan ook deel uit van al hun producten en behandelingen.
De bedenkers van Aroma Therapy Associates hebben tijdens hun jarenlange ervaring als therapeuten van dichtbij mogen meemaken, hoe essentiële oliën het fysieke, mentale en emotionele welzijn hun cliënten effectief konden verbeteren. Vanuit deze filosofie hebben ze een luxe productenlijn ontworpen, die in combinatie met speciale massagetechnieken het allerbeste resultaat oplevert. Bij Valiteit kun je vanaf nu drie van deze verwen-massagebehandelingen boeken. Hieronder kun je lezen wat elke behandeling inhoudt.

 

The Ultimate Aromatherapy Experience

Deze super-power behandeling begint met een consult, om erachter te komen wat jouw specifieke emotionele en fysieke behoeftes zijn.  Als tweede stap doen we een aroma-test, zodat jij zelf de olie kunt uitkiezen, die het beste bij jou past. Je kunt kiezen uit twaalf verschillende aromatische oliën, die stuk voor stuk samengesteld zijn uit zuivere, natuurlijke oliesoorten van planten en bloesems. Deze oliën hebben allemaal een heerlijke, exotische geur en bezitten krachtige therapeutische eigenschappen voor lichaam en geest.

Met behulp van de door jou gekozen olie zal de masseuse voorzichtige drukmassage gaan uitoefenen op bepaalde punten van je lichaam, om op die manier je zenuwstelsel te stimuleren. Ook worden er Zweedse massagetechnieken en neuromusculaire (op de spieren en zenuwen inwerkende) technieken gebruikt, om spierspanning op te heffen en de drainage van het lymfesysteem te bevorderen, voor een optimale circulatie. Deze behandeling heeft een positief effect op je hele lichaam, van je hoofd tot aan je tenen. Je zult voelen, hoe alle stress en spanning letterlijk uit je lijf wegvloeien. Dit intensive massageritueel bestaat uit een combinatie van oosterse- en westerse massagetechnieken, waarmee de massagetherapeut het optimale effect voor je lichamelijke en geestelijk welzijn kan bereiken.

The Ultimate Aromatherapy Experience maakt spanning in alle delen van je lichaam los, waardoor je je achteraf volledig relaxed voelt en je ‘batterij’ weer helemaal opgeladen is.

 

The Intense Muscle Relief

Deze intensieve herstellende behandeling is speciaal ontworpen voor stijve, gespannen of pijnlijke spieren. Of je nu last hebt van spierkramp door intensief sporten of uren achter de pc zitten; als je te veel van je lichaam vergt, kunnen je ledematen gemakkelijk stijf, strak en pijnlijk aan gaan voelen.
Bij deze massage worden Zweedse en kruiswaartse-spiervezelmassagetechnieken plus diverse strek- en drainage handgrepen gecombineerd met het gebruik van bepaalde essentiële oliën, die bekend staan om hun gunstige effecten op de bloedsomloop. Zwarte peper, rozemarijn en gember verwarmen de spieren en helpen bij het verminderen van melkzuuropstapeling in het spierweefsel, wat stijfheid en pijn kan veroorzaken. Kalmerende lavendel werkt verzachtend en ontstekingsremmend.

Een intense massage die diep inwerkt op stijve, harde en pijnlijke spieren en meteen een verlichtend en ontspannend effect geeft. Daarnaast is deze massage huidverbeterend op bijvoorbeeld de benen.

 

The Ultimate Pregnancy Massage

Bij deze ultra-ontspannende zwangerschapsmassage kun je zelf een keuze maken uit een selectie van drie oliën, die allemaal een bijzonder veilige formule hebben en heel geschikt zijn om tijdens de zwangerschap te worden gebruikt. Hiermee wordt je huid, die door de groei van het kindje in je buik onder extra spanning staat, gevoed en verzorgd. Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele aromatherapie drukpuntmassage voor de bovenrug, met bijzondere aandacht voor stijve, pijnlijke schouders. Daardoor helpt deze massage uitstekend om stress en spanning in het nek- en schoudergebied te verlichten. Er wordt ook extra aandacht besteed aan je benen, om het zware gevoel dat gepaard kan gaan met zwangerschap te verlichten. Daarbovenop krijg je nog een volledige hoofdhuid- en gezichtsmassage, met een speciaal voor jouw huidtype geselecteerde aromatische olie. Een top tot teen verwenbehandeling voor mama’s in spé.

Gun jezelf een momentje, om extra te genieten van alles wat zwanger zijn zo mooi maakt en laat alle stress en spanning uit je lijf wegvloeien tijdens deze heerlijke verwenbehandeling.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.