Babymassage

Gepubliceerd op 4 september 2020 om 19:36

Voor wie is Babymassage?

Het mooie van babymassage is, het is geschikt voor iedere baby!

Vanaf de geboorte tot ongeveer 10 maanden. Bij pas geboren baby’s masseer je wat korter en zachter. Het is fijn als ze rustig kunnen wennen aan de massage en ze slapen natuurlijk nog veel. Er zijn dus op een dag ook minder momenten waarop je de massage kunt toepassen dan bij een oudere baby. Wanneer je een babymassage cursus volgt kun je al vroeg beginnen met masseren en er zo extra lang van genieten samen met je baby! 

Vanaf ongeveer 10 maanden (dit kan per baby verschillen) wordt je kindje steeds bewegelijker. Dan kan het een hele uitdaging zijn om je baby te masseren omdat ze rond kruipen meestal interessanter vinden dan stil liggen. Maar wanneer je al op jongere leeftijd bent begonnen met masseren en je baby de massage al kent, is het nog steeds heel goed toe te passen en super leuk en belangrijk om te doen.

Babymassage is dus voor iedere baby geschikt, elke baby profiteert van de vele voordelen!

Voor de volgende baby’s is babymassage extra fijn en ondersteunend;

  • Baby’s die veel huilen
  • Baby’s die te vroeg geboren zijn
  • Baby’s die gespannen, gevoelig en snel overprikkeld zijn
  • Baby’s die slecht slapen
  • Baby’s die veel last hebben van darmkrampjes
  • Baby’s die zich overstrekken

 

Is Babymassage geschikt voor elke ouder?

Jazeker! Elke ouder kan leren masseren. De technieken zijn eenvoudig en je hebt geen enkele ervaring met masseren nodig.

Dus de vraag  “Voor wie is Babymassage?” is eigenlijk heel makkelijk te beantwoorden.

Babymassage is geschikt voor iedereen die graag een fijne en sterke band met zijn kind wil opbouwen!Masseer jij je baby al? Wil je het leren? Ik help je graag. Neem gerust contact met me op via 06 48 10 56 90 of via info@valiteit.nl 

 

Warme groet, Ilze

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.