Afslankmassage

Afslankmassage

De cellulite afslankmassage, ook bekend als Sveltessa, is een zeer stevige massage, die zorgt voor vermindering van cellulite. Een afslankmassage helpt je  lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht. Daardoor wordt je huid strakker en elastischer. Deze massage werkt  figuurcorrigerend zonder dat er medische ingrepen plaats hoeven te vinden.

Het gaat bij deze massage niet om gewichtsverlies, maar om het verstrakken van je huid waardoor je je beter en strakker in je vel voelt. 

Hoe ziet het programma eruit?

Voordat we starten met de behandeling zal er een  intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zullen we je gezondheid en je wensen bespreken om samen een op maat gemaakt behandelplan op te stellen.

 

Je hebt keuze uit 2 zones (billen en benen of buik en armen). De afslankmassage van een zone duurt 40 minuten. Voor het beste resultaat is het advies een kuur van acht behandelingen te volgen en zelf ook cupping toe te passen.

Anti cellulite massage

Elke behandeling begint met een zeer stevige massage van de gekozen zone. Daarna volgt een Cupping van de zone en we sluiten af met een pakking. Deze pakking bestaat uit een body contour gel die wordt afgesloten met wikkelfolie. Door de samenstelling van de zeewier extracten en de essentiele olie, heeft deze gel een optimaal afbreek effect op de onderhuidse vet cellen. Ook de afvoer van de afvalstoffen zal gestimuleerd worden.

 

De kosten voor de afslankmassage 

 

1 behandeling is 45,00 voor 30 minuten.

 

Voor het maken van een afspraak mag je me bellen of een Whatsapp sturen via 06 48 10 56 90.

 

Direct een afspraak inplannen kan uiteraard ook, klik dan op afspraak maken.