Uitbreiding van mijn klantenkring is uitsluitend voorbehouden aan vrouwen

 

Aromatherapie massages

Aromatherapie massage

The ultimate aromatherapy experience

 

Deze behandeling, die je het gevoel geeft de hele wereld aan te kunnen, begint met een intake om te bepalen wat jouw emotionele en lichamelijke behoeftes zijn. Vervolgens kies je via een aroma-test jouw meest geschikte olie.

 

Met de door jou gekozen olie zal ik je masseren. Ik maak gebruik van Zweedse en neuromusculaire technieken om je spieren te ontspannen en ik pas lymfedrainage toe om een gezonde bloedsomloop te stimuleren. De effecten van deze behandeling merk je van je hoofd tot aan je tenen; alle stress en spanning zullen van je af glijden. En werkt door op je geest, je lichaam en je ziel.

 

Dit massage ritueel is te boeken voor 60 of voor 90 minuten

 

 

60 minuten is € 60,00

90 minuten is € 90,00

 

 

The Intense Muscle Relief

 

Deze intensieve herstellende behandeling is speciaal ontworpen voor stijve, gespannen of pijnlijke spieren. Of je nu last hebt van spierkramp door intensief sporten of uren achter de pc zitten; als je te veel van je lichaam vergt, kunnen je ledematen gemakkelijk stijf, strak en pijnlijk aan gaan voelen.
Bij deze massage worden Zweedse en kruiswaartse-spiervezelmassagetechnieken plus diverse strek- en drainage handgrepen gecombineerd met het gebruik van bepaalde essentiële oliën, die bekend staan om hun gunstige effecten op de bloedsomloop. Zwarte peper, rozemarijn en gember verwarmen de spieren en helpen bij het verminderen van melkzuuropstapeling in het spierweefsel, wat stijfheid en pijn kan veroorzaken. Kalmerende lavendel werkt verzachtend en ontstekingsremmend.

Een intense massage die diep inwerkt op stijve, harde en pijnlijke spieren en meteen een verlichtend en ontspannend effect geeft. Daarnaast is deze massage huidverbeterend op bijvoorbeeld de benen.

 

Dit massage ritueel is te boeken voor 60 of voor 90 minuten

 

 

60 minuten is € 60,00

90 minuten is € 90,00

The Ultimate Pregnancy massage

 

Bij deze ultra-ontspannende zwangerschapsmassage kun je zelf een keuze maken uit een selectie van drie oliën, die allemaal een bijzonder veilige formule hebben en heel geschikt zijn om tijdens de zwangerschap te worden gebruikt. Hiermee wordt je huid, die door de groei van het kindje in je buik onder extra spanning staat, gevoed en verzorgd. Er wordt gebruik gemaakt van een traditionele aromatherapie drukpuntmassage voor de bovenrug, met bijzondere aandacht voor stijve, pijnlijke schouders. Daardoor helpt deze massage uitstekend om stress en spanning in het nek- en schoudergebied te verlichten. Er wordt ook extra aandacht besteed aan je benen, om het zware gevoel dat gepaard kan gaan met zwangerschap te verlichten. Daarbovenop krijg je nog een volledige hoofdhuid- en gezichtsmassage, met een speciaal voor jouw huidtype geselecteerde aromatische olie. Een top tot teen verwenbehandeling voor mama’s in spé.

Gun jezelf een momentje, om extra te genieten van alles wat zwanger zijn zo mooi maakt en laat alle stress en spanning uit je lijf wegvloeien tijdens deze heerlijke verwenbehandeling.

 

Dit massage ritueel is te boeken voor 60 minuten

 

60 minuten is € 60,00