Navarakizhi - kruidenstempelmassage 

Kruidenstempelmassage

 

Deze zogeheten “Navarakizhi” (kruidenstempelmassage) is een warmte therapie, die heerlijk ontspannen werkt en die een zeer positieve uitwerking heeft op lichaam en geest.

 

Dit is wat de massage belooft:

 

> Vermindert stress, slapeloosheid en vermoeidheid.

> Brengt verlichting bij stijfheid, spierpijn en allerlei vormen van reuma en jicht

> Bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij afvallen, vasthouden van vocht

> Brengt je geest tot rust
> helpt bij klachten vermindering en oplossing zoals rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, stress, burnout, spijsverteringsklachten en hoofdpijn

Dingen die je vooral niet moet doen

> Zijden dingen aantrekken.

Als je na de massage een zijden pak of bloes aan moet trekken, ga je zeker weten vette vlekken van de olie krijgen.

> Haasten naar de massage.

Zorg dat je super op je gemak naar de massage kunt fietsen, want je wil niet half zwetend aankomen van de gehaaste fietstocht en meteen de massagebank op moeten.

Dingen die je vooral wel moet doen

> Je benen scheren.

> Bijna alles uittrekken.

Ilze laat een soort van in 't midden wat er allemaal uit moet en zegt 'zo veel mogelijk, waar jij je prettig bij voelt', maar voel je dan zeker wel prettig bij een beha die uit gaat. De hele massage wordt zo'n beetje onmogelijk met beha aan.


Praktische informatie
Kom je voor een kruidenstempelmassage, dan wordt je lichaam behandeld met kruidenstempels en olie. Dit kan afgeven, het is daarom raadzaam om makkelijk wasbare kleding aan te trekken voor de massage afspraak.  

De effectieve massage duurt 75-90 minuten.

Zorg dat je de massage neemt op een dag dat je na afloop wat rust kan nemen. Drink de dag na de massage voldoende water om de afvalstoffen af te voeren. Volgens de Ayurvedische traditie worden mannen door mannen gemasseerd en vrouwen door vrouwen. Deze massage is daarom uitsluitend te boeken voor vrouwen.

 

Tarief voor de kruidenstempelmassage is € 80,00