Uitbreiding van mijn klantenkring is uitsluitend voorbehouden aan vrouwen

Retourneren

Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan heb je het recht het artikel, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te melden. Deze tijd gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te zenden naar Valiteit.

Wanneer de bestelling in goede staat is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag exclusief de verzendkosten binnen 14 dagen op je bankrekening overgemaakt.

 

Hoe te retourneren?

Wanneer je een artikel wilt retourneren, stuur dan even een mailtje naar info@valiteit.nl om door te geven dat je zending (of een deel ervan) retour komt.

Retourneren is op eigen kosten.

Het artikel dient binnen 14 dagen in de originele staat en verpakking en voldoende gefrankeerd retour te worden gestuurd. Het artikel moet onbeschadigd zijn en netjes ingepakt retour worden gezonden.

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer deze onbeschadigd, in originele verpakking en met juiste frankering zijn ontvangen door Valiteit. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd en kunnen wij niet behandeling nemen.