Onze massages:

 

Massage intake

 

 

 

Een massage is heerlijk om te krijgen. Maar voordat ik met de eerste massage begin, houd ik een kort gesprek met je. Zodat ik weet wat je eventuele klachten zijn maar ook wat jouw wensen zijn en hoe het is met je fysieke gesteldheid.

Vanuit dit gesprek doe ik een voorstel voor de massage die bij jou past, dit om een optimaal resultaat te realiseren. Altijd in samenspraak met jou, jouw wensen en verwachtingen.

Uitbreiding van mijn klantenkring is uitsluitend voorbehouden aan vrouwen.

 


Ontspannings

massage

Deze massage zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Tijdens deze massage kom je helemaal tot rust en kun je heerlijk ontspannen. 


 

Zwangerschaps

massage

 

Een zwangerschap is voor de vrouw vaak één van de meest bijzondere en mooiste momenten van haar leven.

 


Transformational Cupping

 

Alles wordt in beweging gebracht omdat cuppen de huid vacuüm trekt en eigenlijk die verklevingen die daaronder zitten (niet alleen oppervlakkig maar ook zeker diep) lostrekt en bloed weer kan stromen, er weer ruimte en zuurstofrijk bloed doorkomt. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en eindelijk wordt alles weer doorbloed en gevoed en alle afvalstoffen worden afgevoerd.


Aromatherapie

massage

Deze massage zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Tijdens deze massage kom je helemaal tot rust en kun je heerlijk ontspannen. 


 

Magnesium

massage

 

Geniet van driedubbele ontspanning! Een magnesiummassage is namelijk goed voor je huid, je geest en je spieren. 


 

Afslankmassage

De cellulite afslankmassage, ook bekend als Sveltessa, is een zeer stevige massage, die zorgt voor vermindering van cellulite. Een afslankmassage helpt je lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht. Daardoor wordt je huid strakker en elastischer.


Ayurvedische massage

Een Ayurvedische massage onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie. De kruidenolie heeft een medicinale werking. De Abhyanga is een gehele lichaamsmassage waarbij ook buik, hoofd en gezicht gemasseerd worden. 


 

Hotstone massage

 

De Hotstone massage wordt gegeven met olie en warme basaltstenen.
De stenen hebben een temperatuur tussen de 45 en 50 graden.

Door de warmte van de stenen werkt de massage dieper door dan een gewone massage.


 

 


Voor het maken van een afspraak of meer informatie kan je uiteraard ook altijd contact met mij opnemen!

 

Je kunt dit doen door mij te bellen, een whatsapp te sturen op 06 48 10 56 90 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Leuk je te ontmoeten!