Onze massages:

 

Massage intake

 

 

 

Een massage is heerlijk om te krijgen. Maar voordat ik met de eerste massage begin, houd ik een kort gesprek met je. Zodat ik weet wat je eventuele klachten zijn maar ook wat jouw wensen zijn en hoe het is met je fysieke gesteldheid.

Vanuit dit gesprek doe ik een voorstel voor de massage die bij jou past, dit om een optimaal resultaat te realiseren. Altijd in samenspraak met jou, jouw wensen en verwachtingen.


Ayurvedische massage (Abhyanga)

Een Ayurvedische massage onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie. De kruidenolie heeft een medicinale werking. De Abhyanga is een gehele lichaamsmassage waarbij ook buik, hoofd en gezicht gemasseerd worden. 


Ontspannings

massage

Deze massage zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Tijdens deze massage kom je helemaal tot rust en kun je heerlijk ontspannen. 


Aloë Vera massage

 

Een Aloë Vera massage ondersteunt en herstelt het lichaam, brengt het lichaam en de huid weer in balans, zorgt voor ontspanning, stressvermindering, betere doorbloeding, bevordert afvoer van afvalstoffen. Werkt verfrissend en verkwikkend.

Er wordt gemasseerd met Aloë Vera olie ook ontvang je een rugpakking tijdens de massage.


TREATMENTS®

Midden in de drukte van alle dag, vergeten we vaak te ontspannen. TREATMENTS® streeft er naar om de mooiste en meest bijzondere wellnessbehandelingen van over de hele wereld weer onder de aandacht te brengen. Je krijgt niet enkel een massage, maar waant je even in een totaal andere wereld.


Kruidenstempel

massage

 

Deze zogeheten “Navarakizhi” (kruidenstempelmassage) is een warmte therapie, die heerlijk ontspannen werkt en die een zeer positieve uitwerking heeft op lichaam en geest.

Er wordt gemasseerd met warme olie, aangevuld met warme kruidenstempels.


Hotstone massage

 

De Hotstone massage wordt gegeven met olie en warme basaltstenen.
De stenen hebben een temperatuur tussen de 45 en 50 graden.

Door de warmte van de stenen werkt de massage dieper door dan een gewone massage.


Balinese massage

 

De Balinese massage is een van top-tot-teen massage,

die gebaseerd is op de authentieke elementen van de massage op het eiland Bali. Er wordt gebruik gemaakt van langzame en snelle, diepe en ondiepe massagetechnieken en drukpunten. 


Magnesium

massage

 

Geniet van driedubbele ontspanning! Een magnesiummassage is namelijk goed voor je huid, je geest en je spieren. 


Zwangerschaps

massage

 

Een zwangerschap is voor de vrouw vaak één van de meest bijzondere en mooiste momenten van haar leven.

 


Fibromyalgie massage


Deze massage is gericht op mensen met Fibromyalgie.

Deze massage ondersteunt en herstelt het lichaam

zorgt ervoor dat mensen met fibromyalgie minder pijn ervaren en dat je beter kunt slapen.


Afslankmassage

De cellulite afslankmassage, ook bekend als Sveltessa, is een zeer stevige massage, die zorgt voor vermindering van cellulite. Een afslankmassage helpt je lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht. Daardoor wordt je huid strakker en elastischer.


Cupping

 

Een diepere massage voor vastzittende spieren. Cupping kan als onderdeel ingezet worden tijdens iedere massage.


Slaap massage

 

Deze massage zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest, geeft ontspanning en laat je tot rust komen. Zodat je heerlijk kunt slapen.


Babymassage

 

Babymassage stimuleert de huid en verbetert de bloedsomloop. Het kalmeert en helpt de spanning te verminderen. En natuurlijk is babymassage een perfecte manier om contact te maken met je baby. 


 


Voor het maken van een afspraak of meer informatie kan je uiteraard ook altijd contact met mij opnemen!

 

Je kunt dit doen door mij te bellen, een whatsapp te sturen op 06 48 10 56 90 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Leuk je te ontmoeten!